Valnötsvägen 4
294 72, Sölvesborg
Kontakta oss
Bygg & Fastighetsservice i Sölvesborg AB

Allt inom bygg

Att arbeta med bygg är oerhört stimulerande – såväl fysiskt som mentalt. Man får hela tiden nya utmaningar – problem att lösa och idéer att komma på. Kreativitet är en viktig del av arbetet, sedan är det förstås också väldigt viktigt att man är hantverksmässigt duktig på det man gör. Hos oss på Bygg & Fastighetsservice i Sölvesborg AB arbetar ett ambitiöst team av kompetenta byggare – alla med sin specifika specialitet.

Våtrum

Våtutrymmen kräver särskild behörighet och kompetens från BKR, och den har vi. Vi hjälper dig när du vill bygga, bygga om eller renovera din toalett, ditt badrum och din tvättstuga.

Badrummet i ett hem ska vara dess centrum för avkoppling, välbefinnande och egentid. Får man inte egentid här så får man den ingenstans, därför är det viktigt att hemmets badrum känns harmoniskt och inbjudande. Ett badrum ska också vara lätt att hålla rent.

Tvättstugan är som bäst när den är lätt att hålla efter och har många avlastningsplatser och förvaringsutrymmen. Vi har skapat otaliga tvättstugor genom åren och vet vilka lösningar som brukar fungera bäst. Vi ställer upp på allt från bortforsling av gamla socklar till gjutning och flytspackling där det behövs. Kakel och klinker brukar vara populärt i tvättstugor såväl som i badrum och vi är legitimerade plattsättare.

Uteplats

Ofta finns det lika mycket anledning att satsa på renovation och ombyggnad utanför bostadshuset som inuti. Vi har kompetens inom såväl stensättning som gjutning av marken utanför huset.

När det är dags för fönsterbyte är vi också ett byggföretag att räkna med och vi bygger gärna om ditt garage/förråd.

Välkommen att höra av dig till oss på Bygg & Fastighetsservice i Sölvesborg AB med din förfrågan.