Valnötsvägen 4
294 72, Sölvesborg
Kontakta oss
Bygg & Fastighetsservice i Sölvesborg AB

Fastighetsservice

Lämna över ansvaret för skötseln av din fastighet på oss.

En fastighet kräver regelbunden skötsel

Skötseln av en hel fastighet är ingen barnlek – en byggnad kräver regelbunden omvårdnad för att hållas fräsch, hel och motståndskraftig för yttre och inre påfrestningar. Vi på Bygg & Fastighetsservice i Sölvesborg AB tar hand om fastigheter åt såväl stora som mindre fastighetsägare i Blekinge och vi har kompetens och erfarenhet av alla aspekter av ansvaret.

Inte bara tar vi han om själva fastigheten, vi tar också på oss uppdraget att sköta bostadsrättsföreningar.

En fastighetsskötare med byggexpertis

När något i fastigheten en dag behöver renoveras, byggas om eller om något behöver byggas till så har ni redan kontakten med områdets främsta byggföretag etablerad. Vi är såväl byggföretag som fastighetsskötare och genomför alla olika typer av byggjobb.

Fönsterbyten, dörrbyten och justering av fönster och dörrar ingår i vårt utbud av tjänster och för en fastighetsägare är det guld värt att ha en fastighetsskötare med sådan kompetens. När fastigheten i fråga behöver något – vad det än må vara – så upptäcker vi behovet i tid och erbjuder kompetens att rätta till det.

Vi hjälper till med allt från glödlampsbyte till skadesanering

Det finns mycket att göra när man ansvarar för underhållet av en fastighet. Man ska först och främst se till att allt fungerar som det ska – alla glödlampor ska lysa när de tänds och alla dörrar ska enkelt öppnas och stängas med de funktioner de inkluderar. Hissar ska vara stabila och trapphus välstädade. Gräsmattor ska vara klippta och rabatter välskötta. Under vintern hjälper vi till med snöröjning när så behövs och vår jourverksamhet kommer till undsättning när något behöver ses över akut. Vi hjälper till med skadesanering, vattenskadearbeten och annan sanering – vad problemet eller behovet än må vara så har vi medel och kunskap att åtgärda det.

Låt oss på Bygg & Fastighetsservice i Sölvesborg AB ta hand om skötseln av din fastighet - hos oss är den i trygga händer.